Andromeda Gezondheidscentrum Osteopathie

Geopend tot 18.00

osteopaten - Andromeda Gezondheidscentrum Osteopathie - kaartoverzicht

Andromeda Gezondheidscentrum Osteopathie

Welkom in het Andromeda Gezondheidscentrum

Het centrum werd in 2004 gerealiseerd en is een gebouw passend bij de individuele zorg die het team van therapeuten aan haar patiƫnten wil verlenen. Het maximaal rendement halen uit de mogelijkheden van ieder individu is het uitgangspunt van onze behandeling.

Het pand voldoet aan alle eisen die de moderne gezondheidszorg stelt en heeft de beschikking over ruime revalidatiefaciliteiten die zowel binnenshuis (ruime rolstoeltoegankelijke behandelkamers) als buitenshuis (een revalidatietuin) aanwezig zijn. Door alle aanwezige faciliteiten is een maximale privacy gewaarborgd.

Het Andromeda Gezondheidscentrum is in 2011 HKZ gecertificeerd. Daarnaast heeft het centrum in 2013 ook de hoogst onderscheidende Plus audit succesvol afgesloten. Deze Plus audit heeft als doel inzicht te geven in de kwaliteit van processen, producten en diensten rondom de fysiotherapie. Het Andromeda Gezondheidscentrum heeft zelf het initiatief genomen voor deelname aan deze audit. De Plus audit is ingezet door zorgverzekeraars om het praktijken mogelijk te maken zich te onderscheiden op het gebied van kwaliteitszorg.

In het centrum zijn twee geneeswijzen gehuisvest: fysiotherapie en osteopathie. Voor wat betreft fysiotherapie zijn er naast algemene fysiotherapie ook verbijzonderingen manuele therapie en bekken- fysiotherapie aanwezig.

Alle fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie en zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De osteopaten van het Andromeda Gezondheidscentrum zijn ingeschreven in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en hebben de titel D.O.-MRO.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Andromeda Gezondheidscentrum Osteopathie

  • Evaluatie

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 21.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag8.00 - 21.00
vrijdag8.00 - 18.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Beste Ton vd Heijden,

Wil graag een afspraak maken per telefoon , maar er wordt niet opgenomen vandaar deze weg.
Wilt u aub op deze mail reageren?
Alvast bedankt.
Anneke Bles.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De osteopaat-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Andromeda Gezondheidscentrum Osteopathie
Andromeda 4
5505RM Veldhoven

+31 (0)40 2541154

Deel deze pagina

Andromeda+Gezondheidscentrum+Osteopathie img