Osteopathiepraktijk Maike de Gier DO-MRO

Osteopathiepraktijk Maike de Gier DO-MRO

Welkom op de website van Osteopathiepraktijk Maike de Gier.

Osteopathie is een manuele geneeskunst. Een osteopaat onderzoekt het hele lichaam op bewegingsverlies. De gewrichten en de spieren worden bekeken in hun relatie met de organen en de schedel. Lees meer...

Bij rugklachten, nekpijn, hoofdpijn, gewrichtsklachten, moeheid, buikpijn kan osteopathie helpen de oorzaak te vinden en te behandelen. Ook baby's en kinderen reageren heel goed op osteopathie.

In 1993 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor Fysiotherapie in Utrecht. Na een aantal jaar als fysiotherapeut in verschillende fysiotherapiepraktijken en gezondheidscentra gewerkt te hebben, kwam ik in 2000 in aanraking met Osteopathie.
Osteopathie is behalve een geneeskunst ook een filosofie. In 2008 heb ik de 6-jarige beroepsopleiding Osteopathie in Amsterdam met succes afgerond. Sindsdien werk ik in mijn osteopathiepraktijk. Ik heb inmiddels verschillende nascholingscursussen gevolgd. Ik heb me onder andere verdiept in de relatie tussen de psyche en de functie van organen en ook in het behandelen van kinderen.

Ik heb ondertussen met veel plezier ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen bij het kinderspreekuur van het integraal medisch centrum in Amsterdam. Momenteel volg ik een opleiding embryologie.

Mijn praktijk is gevestigd in Bergen nh en in Utrecht.

Services

  • Alleen op afspraak
  • Geen verwijzing nodig van de huisarts

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De osteopaat-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Osteopathiepraktijk Maike de Gier DO-MRO
Amsterdamsestraatweg 128
3513AL Utrecht

+31 (0)6 20393537

Links

Website
-

Deel deze pagina

Osteopathiepraktijk+Maike+de+Gier+DO-MRO img