Osteopathie Roermond

Osteopathie Roermond

Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het herstellen van de normale beweeglijkheid van het lichaam. Hierbij is het uitgangspunt, waar goede beweeglijkheid is, krijgen klachten geen kans.

De grondlegger van de osteopathie is de amerikaanse arts A.T. Still, die ontdekte dat alle lichaamsweefsels een zekere mate van beweeglijkheid hebben en dat verlies van deze beweeglijkheid een negatieve invloed heeft op de gezondheid van de mens.
De osteopathische denkwijze is holistisch, d.w.z. de osteopaat behandelt geen ziekten, maar de zieke mens. Belangrijk binnen de osteopathische denkwijze is, dat alles in het menselijk lichaam beweeglijk is, bewegen kan en vooral bewegen moet. Deze bewegingen gaan van groot (romp, armen en benen) tot zeer klein en specifiek (organen en zenuwstelsel).

Osteopathie is een complementaire geneeswijze. Dit houdt in, dat osteopathie aanvullend is op de reguliere geneeskunde en zeer bruikbaar is naast reguliere behandelmethoden. Net zoals in de reguliere geneeskunde is osteopathie gebaseerd op de onderlinge relatie tussen embryologie, anatomie en fysiologie.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Osteopathie Roermond

  • Behandeling
  • Fysiotherapie
  • Onderzoek

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De osteopaat-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Osteopathie Roermond
Steegstraat 9
6041EA Roermond

+31 (0)475 310992

Deel deze pagina

Osteopathie+Roermond img