Osteopathie Groningen

Osteopathie Groningen

De osteopathie richt zich met name op de chronische en terugkerende klachten.
Als een klacht chronisch wordt, is er geen sprake van natuurlijk herstel. Het zelfhelend vermogen van het lichaam is niet in staat het probleem op te lossen.

De geboorte is een intensieve gebeurtenis voor moeder en kind. Regelmatig doen zich tijdens of na de kraamtijd problemen voor bij het pasgeboren kind, mogelijk als gevolg van een zware natuurlijke bevalling, een kunstverlossing of keizersnede.
Osteopathie Groningen heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van deze specifieke doelgroep (baby’s en jonge kinderen) en biedt deskundige hulp bij uiteenlopende klachten, zoals: extreem huilen, slaapproblemen, onrust, voorkeurshouding, overstrekken, krampjes, spugen, problemen bij het voeden.

Een consult duurt drie kwartier tot een uur. Het eerste consult kan iets meer tijd in beslag nemen. Vooraf wordt u verzocht een intakeformulier in te vullen zodat een goed beeld kan worden gevormd van uw klacht. Tijdens het eerste consult zal dit formulier met u doorgenomen worden.

De osteopaat werkt alleen met zijn/haar handen. Er worden dus geen apparaten gebruikt en geen medicijnen voorgeschreven.
Tijdens het onderzoek wordt het lichaam onderzocht op (verlies van) beweeglijkheid.
In een gezond lichaam is overal beweging. Op het moment dat door wat voor reden dan ook een bewegingsverlies ontstaat, kan dit leiden tot functieverlies met mogelijk klachten tot gevolg. Omdat het lichaam een biologische eenheid is kunnen klachten zich ergens anders uiten dan waar het bewegingsverlies (de osteopathische disfunctie) zich bevindt. Daarom zal een osteopaat altijd het hele lichaam onderzoeken.
Mogelijke oorzaken van bewegingsverlies zijn: trauma’s, operaties, ontstekingen, een verkeerd voedingspatroon.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Osteopathie Groningen

  • Behandeling
  • Fysiotherapie
  • Onderzoek

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De osteopaat-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Osteopathie Groningen
Nieuwe Boteringestraat 87
9712PK Groningen

+31 (0)50 3114593

Deel deze pagina

Osteopathie+Groningen img