Osteopathiepraktijk Frank van de Ven

Osteopathiepraktijk Frank van de Ven

Frank van de Ven is in 1992 afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding aan de A.L.O. te Tilburg en in 1997 afgestudeerd als fysiotherapeut.

Zijn interesse in de achtergrond van klachten bracht hem in 1999 bij de I.A.O. (International Academy for Osteopathie) waar hij in 2005 afstudeerde. Omdat hij in Deurne woont is hij in 2005 een praktijk begonnen aldaar. Als fysiotherapeut heeft Frank 10 jaar gewerkt in Blerick, waardoor het logisch was om daar ook een praktijk voor osteopathie te starten.

Vanwege de structurele technieken en de samenwerking met BSM-therapeuten , wat bij o.a. kinderen goede resultaten geeft, werkt Frank met name volgens de geïntegreerde technieken van Frank de Bakker. Daarnaast heeft Frank de 2 jarige post-graduate opleiding osteopathie bij kinderen gevolgd.

De uitgangspunten van osteopathie zijn: Biologisch is de mens één geheel en alle afzonderlijke delen (systemen) beïnvloeden elkaar.

Alles in het menselijk lichaam is beweeglijk, kan bewegen en moet bewegen.De mens draagt in zich een zelfgenezend vermogen, osteopathie activeert dit.

Osteopathie is een manuele geneeswijze voor allerlei klachten zoals chronische rug- en nekklachten, hoofdpijn, buikklachten, bekkenproblemen, vermoeidheidsklachten, huilbaby's, baby's met een voorkeurshouding, etc. In de osteopathie wordt gezocht naar de oorzaak van klachten. De osteopaat onderzoekt en behandelt altijd met zijn handen. Benieuwd ? Bezoek de website.
Osteopathie wordt door bijna alle zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Osteopathiepraktijk Frank van de Ven

  • Behandeling
  • Onderzoek

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De osteopaat-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Osteopathiepraktijk Frank van de Ven
Sint Jozefstraat 30
5753AV Deurne

+31 (0)6 30174340

Deel deze pagina

Osteopathiepraktijk+Frank+van+de+Ven img