Praktijk voor Osteopathie

Praktijk voor Osteopathie

Welkom op de website van de praktijk osteopathie-craniosacraaltherapie-haptonomie.

Craniosacraal counseling is een methode die gebruik maakt van craniosacraal therapeutische vaardigheden bij verwerkings- en levensproblematiek, die mogelijk lichamelijke verschijnselen of klachten met zich meebrengen. Craniosacraal therapie is een therapie die gericht is op ontspanning van het lichaamsbindweefsel (fascie) op zowel lokaal niveau als in het gehele lichaam.

Osteopathie is een manuele geneeskunde, dat wil zeggen dat een osteopaat bij de behandeling alleen zijn handen gebruikt. Apparaten of medicijnen komen er niet aan te pas. De behandeling stimuleert de beweeglijkheid van de structuren in restrictie, waardoor de functie wordt bevorderd.

Haptonomie is een gecombineerde behandeling van respectvolle aanraking en gesprekken. Het doel van de behandeling is door middel van het haptische (gevoels-)vermogen van de mens de communicatie te herstellen met jezelf en met de mensen en de wereld om je heen. Haptonomie wordt toegepast in de sportbegeleiding, werkgerelateerde begeleiding en zwangerschapsbegeleiding.

Vanuit onze brede scholingsachtergrond, enthousiaste beroepsattitude en een jarenlange ervaring, onderzoeken en behandelen we volwassenen, kinderen en baby's met een grote diversiteit aan klachten en problemen.

Door goed te luisteren en een nauwkeurig onderzoek inventariseren we wat uw probleem is, maar ook wat uw wensen en mogelijkheden zijn. De open attitude is de basis voor het vinden van de oorzaak van het ontstane probleem.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Praktijk voor Osteopathie

  • Behandeling
  • Fysiotherapie
  • Onderzoek

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De osteopaat-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Praktijk voor Osteopathie
Apeldoornseweg 54
6814BM Arnhem

+31 (0)26 3115625

Deel deze pagina

Praktijk+voor+Osteopathie img