Scholtes Osteopathie

Scholtes Osteopathie

In onze praktijk kunt U voor de behandeling van uw klachten kiezen voor diverse benaderingen zoals Fysiotherapie, Manuele therapie, Adem- en ontspanningstherapie, Oefentherapie Cesar, Haptonomie en Osteopathie.
Alle disciplines zijn Direct Toegankelijk. U heeft dus geen verwijzing nodig. Dat heeft zo zijn voordelen, want U kunt direct geholpen worden om te werken aan uw herstel.

De therapeut zal bij de eerste behandeling een screening doen gevolgd door een onderzoek en daarna op basis van de bevindingen samen met U een plan van aanpak van uw klachten maken.

Alle medewerkers zijn geregistreerd in de diverse kwaliteitsregisters en voldoen aan de eisen van na-en bijscholing. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, voor zo ver noodzakelijk. Een klacht- en tuchtrechtregeling maakt een onderdeel uit van de praktijkvoering en is desgewenst ter inzage.

Alle therapeuten staan voor U klaar om U snel en adequaat te helpen om van uw klachten af te komen.

Osteopathie is een diagnostische en therapeutische, manuele benadering van iemand (mens of dier) met functionele klachten. Hoewel osteopathie in Nederland onder de alternatieve geneeswijzen valt, is de basis toch dezelfde wetenschappelijk verantwoorde kennis, waarop ook een reguliere arts zich baseert. Echter, doordat de verschillende delen van het lichaam in relatie worden gebracht met elkaar, ontstaat toch een geheel andere benadering. Eigenlijk een regulier alternatief dus.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De osteopaat-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Scholtes Osteopathie
Noorderwerf 4
2804LR Gouda

+31 (0)6 42113766

Deel deze pagina

Scholtes+Osteopathie img